Fi200G Aggrigaatti Innovatiivinen uutuus

Wameta Fi200G Invertteritekniikkaa.

Tuotetun virran aaltomuoto noudattaa sinikäyrää– voidaan turvallisesti käyttää herkkien elektronisten laitteiden virrantuottoon. (THD <2,5%) Hiljainen– 50–60 dB 7 m etäisyydeltä mitattuna. Kätevät kumipyörät ja laitteeseen integroitu, kokoonpainuva vetokahva tekevät liikuttelusta helppoa. Ainutlaatuisen polttoainejärjestelmän suunnittelun ja toteutuksen ansiosta aggregaattia voidaan kuljettaa ja säilyttää myös makaavassa asennossa.AINUTLAATUINEN Wifi -ohjausjärjestelmä optiona. Koneen polttoaineenkulutusta, toiminta-aikaa, tehontuottoa, jännitettä, vaihtovirran taajuutta voidaan monitoroida reaaliaikaisesti älypuhelimen kautta. Laite voidaan myös sammuttaa älypuhelinohjauksella. Myös käynnistäminen onnistuu älypuhelinohjauksella, kun moottori on lämmin (ei tarvitse rikastinta). Järjestelmä ilmoittaa myös aggregaatin huollon tarpeesta. Aggregaatti ja matkapuhelin ovat yhteydessä toisiinsa Wifi -yhteydellä. Tuote on CE-merkitt y ja sillä on kolmannen osapuolen CE-testi sertifikaatti , Gs-turvallisuus-sertifikaatti , EMC-sertifi kaatti sekä EU5 emissiosertifikaatti . 
Lisäksi tuote on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon Saksassa.

Fi200G / TEKNISET TIEDOT MITAT JA PAINOPituus 530 mm Leveys 320 mm Korkeus 430 mm Kuivapaino 22 kg
GENERAATTORI Vaihtovirta Ulostulojännite 230 V Vaihtovirran taajuus 50 Hz Jatkuva virta 6,9 A Jatkuva teho 1,8 kVA Maksimiteho 2,1 kVA Rajoiti nlaite Elektroninen DC Output Jännite 12 V Virta 8 A Rajoiti nlaite DC suojalaite

Fi400G Aggregaatti Innovatiivinen uutuus!

Wameta Fi400G
Invertteritekniikkaa. Tuotetun virran aaltomuoto noudattaa sinikäyrää– voidaan turvallisesti käyttää herkkien elektronisten laitteiden virrantuottoon. (THD <2,5%) Hiljainen– 62 dB 7 m etäisyydeltä mitattuna. Kätevät kumipyörät ja vetokahva tekevät liikuttelusta helppoa.

AINUTLAATUINEN Wifi -ohjausjärjestelmä nyt vakoina.

Koneen polttoaineenkulutusta, toiminta-aikaa, tehontuottoa, jännitettä, vaihtovirran taajuutta voidaan monitoroida reaaliaikaisesti älypuhelimen kautta. Laite voidaan myös sammuttaa älypuhelinohjauksella. Myös käynnistäminen onnistuu älypuhelinohjauksella, kun moottori on lämmin (ei tarvitse rikastinta). Järjestelmä ilmoittaa myös aggregaatin huollon tarpeesta. Aggregaatti ja matkapuhelin ovat yhteydessä toisiinsa Wifi -yhteydellä. Tuote on CE-merkitt y ja sillä on kolmannen osapuolen CE-testi sertifi kaatti , Gs-turvallisuussertifikaatti , EMC-sertifikaatti sekä EU5 emissiosertifikaatti . 
Digitaalisesti ohjattu bensiinikäyttöinen aggregaatti